Området  
 
 

Startside

 

Området

 

Boligindretning

 

Aktiviteter

 

Foreningsnyt

 

Billedgalleri

 

Links

 

Vedtægter

 

Ordensreglement

 

Download

 

Kontakt

 
 

 

 

Velkommen til byens mest eftertragtede boligområde "Stengården" - Bramming.
Med afskærmet og helt ugenert beliggenhed nær parken - grønne områder. Kun få minutters gang til byens butikker, servicefunktioner og banegård. 26 velindrettede 1-plans ejerlejligheder med boligareal på 54 m2. Alle boliger er privat ejede, fordelt på flere ejere. 20 boliger er p.t. udlejet, 6 boliger beboes af ejere. 

Boligområdet "Stengården" er placeret bag skærmende beplantning mod Tværsigvej. Her er kun een adgangsvej til de 26 boliger, hvilket medfører at der altid er ro i bebyggelsen, - altså ingen larmende trafik.

Til hver enkelt bolig er der en lille solterrasse og mindre have omkranset af høj hæk, der er også en mindre forhave, lejerne har pligt til at renholde og pleje haven med bl.a. plæneklipning og hækkeklip, så alt til enhver tid fremtræder pænt. Hver bolig har brugsret til møntvask og tørretumbler og 2 gange årligt mulighed for at benytte vor festsal der har komplet udstyr til ca. 40 gæster, komplet køkken og naturligvis gode toiletforhold.

Boligerne er velegnet for enlige, evt. pensionistpar der ikke mere ønsker at bruge tid på vedligehold af større bolig og have. Ejerforeningen har velordnede forhold, et ordensreglement der respekteres af alle beboere, hvilket igen er årsag til at:
"Stengården" er et virkeligt attraktivt boligområde.

  Lokalplanområdet

 

 

 

 

 

 

Nyttige links:
Esbjerg kommune  
Regionsyddanmark  
borger.dk  
Biblioteker  
Brammingsiden  
Bramming ugeavis  
Lokal vejrudsigt  
PostNord  
TV oversigt  
Tilbudsugen.dk
DenLilleLommebog  
DSB rejseplanen  
 
 
   
Begivenheder:
 
Stengården
 
 
 

Ejerforeningen Stengården, Bramming mail@stengarden.dk